Fri frakt över S.Kr1550
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Sekretessmeddelande
Denna integritetspolicy är avsedd att hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in när du besöker webbplatsen, hur vi använder den informationen och de garantier som vi har på plats för att skydda informationen. Denna integritetspolicy gäller endast information som vi samlar in på webbplatsen.

samlas in automatiskt information.

När du interagerar med oss, kommer vi att få och sätta de givna information.Many företag ger dig med den teknik som kan hjälpa dig att besöka webbplatsen anonymt. Även under detta förhållande kan vi inte erbjuda dig den individualiserade erfarenhet på vår hemsida som ditt ID är oidentifierad, vi vill ändå påminna om förekomsten av dessa tekniker.

Informationen från andra källor:

Vi kan samla in din information för andra resurser och lägga till den i vår kunddatabas (se provet informations samla process anges i slutet av denna politik) .Account uppgifter, inköp eller återvänder information söker sökord och resultat som ges av vår anslutna Enterprise service, sida webbinformationen fått från våra kooperativa företag, att söka resultat och länkar, inklusive icke-fri sökning list.The information som du kan få enkelt från vår hemsida som innehåller den senaste ordern information identifierbar personlig information (inklusive namn, e-postadress , lösenord, nummerupplysning etc.), betalningsinställningar och så vidare.

Du har IP-adress: 18.210.28.227     nike skor dam , adidas originals stan smith , billiga timberland stövlar , converse all star , nike free , vans sk8 hi
top